Tubantia Club is er speciaal
voor u als abonnee!

Unieke activiteiten in en buiten uw regio

Aantrekkelijke winacties

Leuke voordelen

Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met Tubantia Club bieden wij u die kans.

Onze columnisten en journalisten sluiten ook aan bij verschillende activiteiten van Tubantia Club, waardoor u de mogelijkheid krijgt om niet alleen over hun passies te lezen in de krant, maar deze ook samen met hen te beleven. De thema's van de activiteiten verschillen, zodat er voor elk wat wils is. We hopen dan ook dat we u terugzien tijdens een van onze club-activiteiten.

Ga mee met Tubantia Club en reserveer uw kaarten nu op tubantia.nl/club.

U kunt zich op deze site ook aanmelden voor de Tubantia Club-Nieuwsmail. Zo bent u als eerste op de hoogte van speciale abonnee-acties.

Onze Algemene spelvoorwaarden vindt u hier.

Suggesties?

Heeft u ideeën voor Tubantia Club of een vraag, u kunt ons makkelijk bereiken via club@tctubantia.nl

Veelgestelde vraag

Veelgestelde vragen

In de Tubantia Webwinkel vindt u boeken, dvd’s en tickets die helemaal zijn afgestemd op u als abonnee van Tubantia. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op flinke abonneekorting. Verder hebben we ook Tubantia Club.

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit álle regionale edities van uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Trouw, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.   

Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs of sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

Tubantia Club biedt unieke activiteiten in en buiten uw regio, aantrekkelijke winacties en leuke voordeeltjes speciaal geselecteerd voor abonnees. Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met de Tubantia Club bieden wij u die kans.