Uw abonnement
wijzigen

Overstappen

Het overstappen naar een andere abonnementsvorm of een ander betaaltermijn kunt u minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan ons doorgeven. U betaalt voor het nieuwe abonnement het reguliere tarief. Uw wijziging wordt binnen 2 werkdagen door de Klantenservice verwerkt en u ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail of per post.

Maakt u gebruik van een actieabonnement?

Bij een actieabonnement bieden wij alleen de mogelijkheid om per maand te betalen.

Bel 088-0139 970 en wij bieden u een passend alternatief!

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur contact met ons opnemen.

 

ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden

Veelgestelde vragen

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en een bevestiging van de startdatum van uw abonnement in uw welkomstemail. In de email staan uw inloggegevens vermeld en wordt aangegeven wanneer u uw eerste krant kunt verwachten.

Met een abonnement plus digitaal lezen heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Tubantia, waaronder de digitale krant op pc/mac, tablet en smartphone. Van maandag tot en met zaterdag staat de digitale krant vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website en apps 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze.

Bij de start van uw actieabonnement heeft u een welkomstmail van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw welkomstcadeau kunt verwachten. Tubantia controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw welkomstmail.

Tubantia heeft 7 regio-edities.  Met Tubantia bent u op de hoogte van al het nieuws: het wereldnieuws, het landelijk nieuws en alles wat in uw eigen buurt gebeurt.

  • Achterhoek
  • Almelo
  • Enschede
  • Hengelo
  • Oldenzaal
  • Tubbergen
  • West

Het is mogelijk om een editie te ontvangen uit een andere regio dan waar u woont. Dit kan echter alleen via de post. Dat betekent dat u uw dagblad een dag later ontvangt en u extra portokosten betaalt van €0,69 per krant. Deze kosten worden automatisch meegenomen in uw abonnementsprijs. Kiest u voor deze opties dan is uw abonnementsprijs hoger dan het reguliere tarief. Digitaal zijn alle regionale edities voor u beschikbaar.